Notis: Linkene til nettbutikkene er sponsede og betaler provisjon.

Amor.no: Sexleketøy for Menn

Amor fører et bra utvalg sexleketøy for kvinner, menn, og par. I tillegg til en rekke varekategorier for fetish-utsyr og tilbehør.

Denne sexbutikken har blant annet et godt utvalg av "det ultimate sexleketøyet for kvinner", Womanizer.

For menn er kanskje deres store utvalg av sexy og realistiske sedukker av interesse.

Nytelse.no: Sexleketøy for Menn

Denne sexbutikken fører et utvalg av sexleketøy for hun, han, og par.

Sexleketøy og andre produkter for menn inkluderer produkter for større penis, penisringer, penishylser, herrevibratorer, vaginaer, fleshlight, produkter relatert til potens og sexlyst, prostatavibratorer, underøy, analplugger, analkuler, og sexdukker.

Sexdukkene du kan kjøpe her er både av den billigere varianten og av den moderne og realistiske varianten.

Noen av grunnene de nevner for å velge deres nettbutikker er at de sender anonyme pakker, har prisgaranti, 365 dagers åpent kjøp, og lynrask levering.

Kondomeriet.no: Sexleketøy for Menn

Dette er kanskje den mest kjente sexbutikken i Norge som har vært i drift lenge før nettbutikkenes inntog. Helt siden 1989 faktisk.

Utvalget av sexleketøy for menn består av noe for enhver smak. Dette inkluderer penisforlengere, vibratorere, en rekke vaginaer, penisvibratorer, dildoer, penisringer, strapon, og noen enkle sexdukker.

Kondomeriet har også en del innhold som erotiske noveller, tips & triks og en sexologtjeneste hvor man kan spørre eksperter om spørsmål relatert til sex, samliv og sexleketøy. Du kan også lese andres spørsmål og svar.

Sinful.no: Sexleketøy for Menn

Sinful reklamerer med rask og diskret levering, fri frakt over 800 kr, og supre kundeomtaler med hele 4,6 av 5,0 mulige poeng hos TrustPilot.

Utvalget av sexleketøy for menn inkluderer onaniprodukter, analsexprodukter, penisringer, produkter for å forstørre penis, og mer. I tillegg til sexy undertøy for menn og fetish sexleketøy.

Passionfruit.no: Sexleketøy for Menn

Passionfruit fører et utvalg av sexleketøy og sexy undertøy for hun og han, i tillegg til sexleketøy for par, bondageutstyr, underholdning, og inspirasjon.

Utvalget beregnet på menn består av litt over 200 produkter og inkluderer herrevibratorer, vaginaer, fleshlight, produkter for potens og sexlyst, prostatavibratorer, analplugger, analkuler, underøy, kostymer, produkter for større penis, penishylse, penisringer, et fåtall sexdukker, og diverse annet.

Fri frakt på ordre over 600 kr. Normal leveringstid er 1 - 3 virkedager.

Flere Nettbutikker

Sjekk ut vår liste med detaljert informasjon om flere av de beste sexbutikkene på vårt andre nettsted, Nettbutikkinfo.

Forsiden Sexleketøy Sexleketøy for menn Sexleketøy for par Fetish & BDSM